Otomatik Oturumu Kapatma ne yapar?

Otomatik Oturum Kapatma ile bilgisayarınızda belirlenen bir süre işlem yapılmadığında profilinizi otomatik olarak kilitlenecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Böylece, bilgisayarınızdan uzaklaştığınızda bilgileriniz korunur (veya uygulamanın sağ üst köşesindeki Aç/Kapat simgesini tıklatarak oturumu el ile de kapatabilirsiniz.)

Uygulamadaki Profil Tercihleri'nde Otomatik Oturum Kapatma süresini seçin ve daha kısa sürelerin daha güvenli olduğunu unutmayın.

Takip et
Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Aradığınızı bulamadınız mı?

Destek birimine başvurun