Oturum açma bilgisini nasıl silebilirim?

Oturum açma bilgisini silmek için kurşun kalem simgesini tıklatarak düzenleme ekranını açın. Değişiklikleri yaptıktan sonra onaylamak için 'Kaydet'i tıklatın; böylece bu değişiklikler cihazlarınız arasında senkronize edilir. Oturum açma bilgisini hızlı şekilde kaldırmak için çöp kutusu simgesini tıklatın. Silme işlemini onaylamanız istenir.
Takip et
Bu makale yardımcı oldu mu?
0 kişi içerisinden 0 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Aradığınızı bulamadınız mı?

Destek birimine başvurun