Snabbinloggningen fungerar inte på min Android-enhet. Vad ska jag göra?

Gå först till inställningarna och kontrollera att reglaget för snabbinloggningen är i läget På. (Har du inte konfigurerat ännu? Mer information finns här.)

Om reglaget är i läget På söker du efter hjälpmedelstjänsterna i Android-inställningarna. Hitta True Key och inaktivera den för att sedan återaktivera den.

Om appen ändå inte fungerar på din enhet efter att du har genomfört de här stegen, kontaktar du oss här . Vi hjälper dig.