Hur fungerar snabbinloggning på Android?

En liten True Key-ikon visas högst upp till höger på skärmen när du hamnar på en webbplats med ett lösenordsfält. Du måste vara inloggad på True Key-appen för att kunna använda den här funktionen. Ikonen visas dock bara på webbläsare och appar som stöds.

En liten informationstext visas längst ned på skärmen när du trycker på ikonen. Välj inloggningssätt och tryck på det så fyller appen automatiskt i användarnamnet och lösenordet åt dig.

Om inloggningen inte redan finns i True Key-profilen lägger du till den genom att trycka på Skapa ny inloggning eller Använd en sparad inloggning. Du omdirigeras till True Key-appen så att du kan lägga till och hantera inloggningarna. De kan sedan användas för snabbinloggning.

Om det behövs växlar du tillbaka till det vanliga tangentbordet genom att klicka på tangentbordsikonen.