Hur använder jag snabbinloggningen på min iPhone- eller iPad-enhet?

Obs! True Key-tillägget måste aktiveras innan du kan använda det för att logga in på Safari och i appar som stöds utan att skriva någonting. [Mer information finns här]

Öppna appen som du vill logga in på. Tryck på ikonen för lösenordshanteraren på skärmen och sedan på True Key-ikonen i menyn Dela.

För att få åtkomst till din True Key-information måste du verifiera att det är du. Tryck sedan på den inloggning som ska användas. När användarnamnet och lösenordet har fyllts i trycker du på inloggningsknappen på webbplatsen för att gå vidare.