Hur använder jag snabbinloggningen?

Snabbinloggningen är en av de enklaste och smidigaste funktionerna i True Key-appen. Den kan användas med de inloggningar du redan har sparat på Launchpad.

Mer information om hur du lägger till lösenord finns här.

Den kan användas på två sätt:

• Gå till din Launchpad och klicka på den webbplats du vill få åtkomst till. True Key-appen öppnar webbläsaren, går till inloggningssidan för webbplatsen och fyller i ditt användarnamn och lösenord automatiskt. Den klickar t.o.m. på inloggningsknappen åt dig.
  • Gå till inloggningssidan för webbplatsen direkt. Ditt användarnamn och lösenord fylls i automatiskt och du loggas in.