Hur fungerar automatisk utloggning?

Med automatisk utloggning kan du konfigurera profilen så att den låser sig automatiskt om datorn har varit inaktiv under en viss period. På så sätt skyddas din information när du inte är vid datorn. Du kan även logga ut manuellt genom att klicka på ikonen På/Av högst upp till höger i appen.

Välj tidsperioden för automatisk utloggning i profilinställningarna. Ju kortare tid, desto säkrare är det.

Följ
Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Hittade du inte vad du sökte?

Kontakta supporten