Hur lägger jag till ytterligare faktorer?

Klicka på True Key-profilikonen i din Launchpad och sedan på Lägg till bredvid den faktor du vill lägga till.

Om du vill använda ansiktsfunktionen klickar du på Lägg till. Följ sedan de enkla anvisningarna.

Om du vill använda Betrodd e-post klickar du på Lägg till. Gå sedan till din inkorg för att slutföra processen.

Om du vill använda en andra enhet klickar du på Lägg till. Ett e-postmeddelande skickas till dig som måste öppnas på den andra enheten (enheten som du vill länka till din profil). Slutför processen genom att följa anvisningarna i e-postmeddelandet.