Hur aktiverar jag snabbinloggningen för webbläsare och appar på min Android-enhet?

Det är bra att du frågar. Följ stegen nedan för att komma igång med snabbinloggningen.

Gå till inställningarna och sök efter Snabbinloggning. Följ sedan anvisningarna:

Steg 1: Aktivera Hjälpmedelstjänsterna.
Du får uppmaningar (och anvisningarna) i appen. Tryck på Ja, sätt igång.

Bläddra ned till Snabbinloggning med True Key på nästa skärm och tryck på den.

Ändra sedan reglaget i det översta högra hörnet.
Du omdirigeras tillbaka till appen.

Steg 2 (endast för enheter med Android 6 eller senare): Aktivera Rita över andra appar
* Detta för att ett True Key-fönster ska visas när du hamnar på en inloggningssida.

När du är tillbaka i True Key-appen visas en ny uppmaning om att aktivera Rita över andra appar. Tryck på Ja, sätt igång.

Bläddra ned till Snabbinloggning med True Key på nästa skärm och tryck på den.

Flytta reglaget för att aktivera den och klicka på OK.
Du omdirigeras tillbaka till appen.

Steg 3: Aktivera True Key-tangentbordet
Bara ett steg kvar. Du är snart klar!

En ny skärm visas när du återvänder till appen. Tryck på Slutför konfigurationen.

Bläddra ned till Snabbinloggning med True Key och ändra inställningen.

Läs igenom meddelandet och tryck sedan på OK. Klart! Nu kan du logga in var som helst med ett tryck. Du behöver inte skriva något.

Prova själv! Tryck på en av dina inloggningar och öppna den i webbläsaren som används i appen (eller den webbläsare du har valt). True Key-ikonen visas. Det är bara att trycka på den så är du inloggad!