Hur lägger jag till lösenord i min Mac- eller PC-dator?

Lägg till ett eller hundra! – Det är enkelt.

Välj ett av tre sätt:

• Surfa som vanligt och ange användarnamn och lösenord varje gång du hamnar på en inloggningssida. Informationen sparas automatiskt.
  • Klicka på Lägg till ny inloggning i appen. Fyll i alla fält och klicka på Spara för att avsluta.
  • Sparar du dina lösenord i din webbläsare eller en annan lösenordshanterare? Dessa lösenord kan enkelt importeras så att du har alla samlade på ett och samma säkra ställe. Klicka på kugghjulet i appen och sedan på Importera. Välj varifrån du vill importera informationen, sedan är den redo att använda på en gång

När dina lösenord har lagts till, behöver du inte ange dem igen. Logga in på en webbplats genom att klicka på rutan direkt via din Launchpad, eller besök webbplatsen. True Key-appen fyller i dina lösenord och loggar in dig automatiskt. Vi klickar t.o.m. på inloggningsknappen åt dig.

Mer information om hantering av lösenord och inloggningar finns här.