Hur exporterar jag inloggningar, säkra anteckningar och plånboksobjekt?

Logga in på True Key-appen på Windows eller Mac och klicka på Inställningar (kugghjulet). Klicka sedan på Appinställningar och på Exportera. Du uppmanas att ange ditt huvudlösenord innan du exporterar.

* Läs igenom varningsmeddelandet. Dina exporterade data skyddas inte av den kryptering som skyddar informationen i True Key-profilen. Vi rekommenderar att du tar bort filen när du är klar med den.