Kan en Intel-anställd få åtkomst till data som lagrats på mitt konto eller till annan känslig information?

Nej. Det är bara du som har tillgång till dina konfidentiella uppgifter i True Key-appen. Dina lösenord och plånboksobjekt krypteras och dekrypteras på din enhet och endast du har kontroll över dem hela tiden. True Key-appen använder faktorer som är unika för dig, som ansiktet, en betrodd enhet eller ett huvudlösenord, för att få åtkomst till dina uppgifter när det behövs.