Varför måste jag ange huvudlösenordet för att öppna min mobilapp? Vad är PIN-koden till för?

Du måste ange huvudlösenordet på nytt för att skydda dina data i den händelse du tappar bort eller blir bestulen på din telefon. Du kan ändra tidsgränsen för det här i området Inställningar i appen – men tänk på att du bara kan välja att ha appen olåst i högst sju dagar. Detta är för din säkerhet. PIN-koden lägger till ytterligare en säkerhetsnivå som skydd mot stöld.