Är det säkert att ha alla mina lösenord på samma plats?

Det kan verka riskabelt att ha alla sina lösenord på samma plats. Å andra sidan är det näst intill omöjligt att följa s.k. bästa praxis med långa, unika lösenord för vartenda onlinekonto utan en sådan lösning.

True Key-appen innehåller en lösenordsgenerator, vilket gör det enkelt att skapa de starka, långa lösenord som säkerhetsexperter rekommenderar för att skydda dina onlinekonton. Detta är viktigt ifall du använder samma lösenord och användarnamn för flera konton. Om den informationen blir stulen så kan den testas på andra webbplatser och appar – vilket innebär att många fler konton utsätts för risk.

Efter att du fått hjälp med att skapa säkrare lösenord skyddas, dessa av True Key-appen med den starkaste säkerhet som finns. Du kan läsa mer om hur vi skyddar din information bland övriga frågor i Vanliga frågor, och i vårt faktablad om säkerhet.