Hur lägger jag till information, t.ex. kreditkortsuppgifter, i min mobilapp?

Det är enkelt att lägga till ny information i din True Key-profil.

Tryck på plusikonen (+) högst upp till höger på skärmen för att lägga till ett objekt – det kan vara en ny inloggning, ett ID-kort, ett pass eller ett medlemskap.

När du har angett informationen måste du bekräfta den och klicka på Spara i det övre högra hörnet innan du lämnar skärmen, så att informationen sparas korrekt i din True Key-profil.

Obs! True Key-appen lagrar inte CVV-nummer (även kallade verifieringsnummer) på dina kreditkort i den digitala plånboken. De flesta finansinstitut och kreditkortsföretag avråder starkt från att förvara kreditkortsnummer och CVV-nummer på samma plats.