Vad händer om någon försöker förfalska mitt ansikte?

Strukturen är upplagd så att du kan välja flera inloggningsfaktorer, som din unika ansiktsalgoritm och huvudlösenord, eller använda betrodda enheter som en andra faktor.

På så sätt kan du förhindra att obehöriga får åtkomst till din känsliga information om en av dina faktorer förfalskas eller blir stulen.

Om någon försöker logga in med Ansikte via en okänd (eller icke-betrodd) enhet ber True Key-appen alltid om en andra verifieringsfaktor innan inloggning sker. Det kan vara ett huvudlösenord, en bekräftelse via e-post eller en andra enhet.