Hur säker är inloggning med ansiktsfunktionen? Hur säker är den i jämförelse med fingeravtryck? Iris?

Det finns ingen enskild biometrisk teknik som är optimal för alla situationer.

Många faktorer måste beaktas, däribland enhetens kapacitet, belysning, plats, förväntat antal användare osv. Det är viktigt att tänka på att de biometriska teknikerna utvecklas i olika takt.

Fingeravtryck har till exempel använts av konsumenter under flera år medan igenkänning av iris är relativt ny på marknaden. Denna växande teknik har däremot visas sig vara en mer unik identifierare.

Ansiktsigenkänningen har utformats för att vara kompatibel med en mängd enheter, datorer, datorplattor och telefoner och används i kombination med en betrodd enhet. Detta innebär att endast den som har åtkomst till din enhet kan logga in med ansiktsigenkänning på True Key-appen.

Öka säkerheten genom att aktivera funktionen Förbättrat ansikte eller genom att kombinera Ansikte med annan verifieringsfaktor.