Vad är multifaktorautentisering och hur ökar det säkerheten?

I en multifaktorautentisering används flera autentiseringsfaktorer samtidigt för att verifiera din identitet och öka säkerhetsnivån.

True Key-appen använder alltid multifaktorautentisering, där unika faktorer som dina fingeravtryck, ditt ansikte eller huvudlösenord kombineras med ytterligare kontextbaserade faktorer som dina betrodda enheter.

True Key-appen godkänner till exempel bara inloggning via Ansikte som sker på en av dina betrodda enheter. Detta skyddar dig mot angripare som försöker förfalska ditt ansikte med hjälp av ett foto eller en video av dig.