Måste jag installera True Key-appen för att få åtkomst till mina data?

Få ut det mesta av True Key-appen, som snabbinloggning på dina favoritwebbplatser och -appar, genom att installera den på alla dina datorer, datorplattor och mobiltelefoner

Om du till exempel använder True Key-appen i en mobil enhet och vill få åtkomst till dina inloggningar, säkra anteckningar och plånboksdata i din Windows- eller Mac-enhet måste du hämta och installera True Key-appen även där.

Det gör du genom att gå till truekey.com  och klicka på Hämta.