Varför har du fortfarande ett huvudlösenord som faktor?

När du skapar en True Key-profil skapar du ett huvudlösenord som bara du känner till.

När du loggar in första gången från en ny enhet måste du känna till detta huvudlösenord eftersom det är nyckeln till att dekryptera dina krypterade data. Ditt huvudlösenord används också som reservlösning om du inte kan använda dina andra faktorer, exempelvis på grund av att kameran inte fungerar eller om den betrodda enhetens batteri är urladdat.

Detta huvudlösenord är det enda du behöver komma ihåg eftersom det styr allt annat. Använd huvudlösenordet som ytterligare en unik faktor för att få åtkomst till din True Key-profil, eller använd andra faktorer för att komma åt profilen snabbare.