Vad innebär autentisering med en andra enhet och hur fungerar det?

Att använda en andra enhet som en faktor är ett enkelt och snabbt sätt att uppnå stark säkerhet utan att behöva ange lösenord. Verifiera att du är du genom att skicka en säker avisering till din telefon. Du får en avisering på din mobila enhet och sveper för att verifiera att du är du.

På så sätt kan bara den som har tillgång till din mobila enhet (samt känner till ditt huvudlösenord och/eller har genomfört en inloggning med ansikte) logga in på din True Key-profil.