Varför måste jag ange min riktiga e-postadress för att skapa ett konto?

Om du vill få åtkomst till alla de fantastiska funktionerna i True Key-profilen, måste du skapa en profil med en egen e-postadress som du har tänkt använda under en längre tid.

När kontot har skapats skickas ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress som har angetts i True Key-profilen. Färdigställ True Key-profilen genom klicka på bekräftelselänken i e-postmeddelandet.

Vissa appfunktioner är bara tillgängliga för bekräftade True Key-profiler.