Hur väljs rutorna i Launchpad och kan jag anpassa de webbplatser som visas där?

Använd True Key Launchpad för att få direktåtkomst till de platser som du vill besöka. Detta är en anpassningsbar startsida där du kan stjärnmarkera dina favoritsidor.

I listvyn kan du sortera inloggningar som Favoriter. Dina stjärnmarkerade webbplatser visas högst upp i listan.

Redigera dina inloggningar genom att klicka på pennikonen som visas över rutan i rutvyn.