Jag vill inte att True Key-appen loggar in mig automatiskt. Går det att inaktivera snabbinloggningen?

Du kan inaktivera snabbinloggningen på en specifik plats eller för alla platser som finns i True Key-appen. Användarnamn och lösenord kommer fortfarande att anges i fälten men du måste klicka på inloggningsknappen för att få åtkomst till kontot.

Gå till informationssidan för inloggningen för att inaktivera snabbinloggning för den specifika webbplatsen. (I vyn Logotyp klickar du på kugghjulet. I listvyn klickar du på pennikonen.) Ändra reglaget för automatisk inloggning till AV. Bekräfta ändringen genom att spara.