Hur avinstallerar jag True Key-appen i min Windows-enhet?

Vad är True Key-appen? Läs mer här.

True Key-appen som är installerad på datorn visas både som ett program i kontrollpanelen och som ett tillägg i din webbläsare (IE, Chrome, Firefox). Dina lösenord sparas och fylls i automatiskt via tillägget när du besöker dina favoritwebbplatser. Om du avinstallerar appen från datorn genom att följa stegen nedan, tas både appen och tillägget(en) bort från datorn.

Så här avinstallerar du True Key-appen från din Windows-enhet:

• Gå till kontrollpanelen.
  • Klicka sedan på Lägg till eller ta bort program.
  • Markera Intel Security True Key i listan och klicka på Avinstallera.
  • Slutför sedan processen genom att följa uppmaningarna.

Om det uppstår problem med processen kontaktar du vårt supportteam för att få hjälp.

Om du vill installera True Key-appen igen klickar du här. Information om hur du kommer igång finns även här.