Hur skiljer sig Windows Hello från True Key by Intel Security?

Windows Hello är en ny funktion i Windows 10 som gör det möjligt att logga in på Windows 10-enheter med biometriska faktorer som ansikte, fingeravtryck eller iris. Windows Hello kräver speciella sensorer som bara finns i Windows 10-enheter för avkänning av ansikte och iris.

True Key-appen är ett plattformsoberoende (Windows 7/8/10, Android, iOS, Mac OS) multifaktorprogram som kommer ihåg alla dina appar, och skapar eller hanterar lösenord för appar och webbplatser i alla dina enheter. Den kan låsas upp med faktorer som är unika för dig, som ditt ansikte, dina fingeravtryck eller betrodda enheter.

Ansiktsigenkänningen fungerar med de 2D-kameror som finns i de flesta enheter. Den är säkrast vid användning med en Intel RealSense-kamera.