Fungerar True Key-appen bara med Intel-baserade enheter?

True Key-appen fungerar på plattformar för iOS, Android, Mac och Windows och med valfri processor.

Appupplevelsen blir dock bättre och säkrare på en Intel-baserad enhet. Vi håller på att utveckla biometriska och kontextuella säkerhetsalgoritmer med säkerhetsfunktioner för maskinvara.

Om identitetsskyddsteknologi från Intel har installerats i enheten, använder True Key-appen denna maskinvaruegenskap för att säkrare avgöra om du använder en av dina betrodda enheter.