Hur synkroniserar jag mellan alla enheter?

Du behöver inte göra nånting. Om du har installerat True Key-appen i alla dina enheter synkroniseras informationen automatiskt och säkert. På så sätt har du alltid dina inloggningar, säkra anteckningar och plånboksdata nära till hands.

Varje gång som du ändrar eller justerar informationen i appen, synkroniseras dessa ändringar i alla dina enheter. Detta gäller även dina webbläsare. True Key-appen för mobiltelefoner och datorplattor finns i butikerna iTunes och Google Play.