Vad händer om jag glömmer bort mitt huvudlösenord?

Ditt huvudlösenord sparas aldrig. Det är bara du som har åtkomst till det. Om du har glömt bort ditt huvudlösenord kan du återställa profilen med andra verifieringsfaktorer.

Följ
Var denna artikel till hjälp?
0 av 3 tyckte detta var till hjälp

Hittade du inte vad du sökte?

Kontakta supporten