Varför måste jag installera True Key-appen i min PC- eller Mac-enhet?

Om du vill få åtkomst till dina inloggningar, säkra anteckningar och plånboksdata när som helst, måste du hämta och installera True Key-appen på alla dina enheter.

1. Snabbinloggning – om du har sparat en inloggning i True Key-profilen kan du logga in direkt på det kontot. Ange webbadressen i webbläsaren eller klicka på logotypen för den webbplats som du vill besöka i din Launchpad så fyller True Key-appen i ditt användarnamn och lösenord, och loggar in dig. Du behöver inte ens röra tangentbordet. Om du har flera konton på samma webbplats visas en listruta där du kan välja vilket konto du vill logga in på.
  2. Skapa starka lösenord – Skydda alla dina onlinekonton med ett unikt och starkt lösenord. Ett nytt starkt lösenord visas i generatorfönstret varje gång som du skapar ett nytt konto. Bestäm kriterierna för de lösenord som du har skapat via generatorn som finns i webbläsartillägget eller i mobilappen.
  3. Snabb åtkomst – låt True Key-appen vara aktiverad (PÅ) när du försöker få snabb åtkomst till dina inloggningar.
  4. Hantera plånboken – lägg enkelt till kreditkortsuppgifter, nummer på familjens pass, körkort och mer i din bärbara dator och få åtkomst till dessa data i din mobila enhet inom några sekunder, tack vare automatisk synkronisering mellan enheterna. Se till att alltid ha åtkomst till din personlig information.