Vad är True Key™ by Intel Security och hur fungerar det?

True Key™ by Intel Security är det enklare och säkrare sättet att låsa upp din digitala värld. Det är ett program som kan hämtas till alla dina enheter och du slipper allt krångel med lösenord. Kom igång genom att logga in på True Key-appen med faktorer som är unika för dig, som ditt ansikte, ditt fingeravtryck eller en av dina enheter.

Appen körs i bakgrunden och stärker dina lösenord, kommer ihåg dem och loggar in dig – du behöver inte göra någonting. Anpassa skyddet i True Key-appen för att antingen få snabb åtkomst genom att logga in med en faktor eller öka säkerhetsnivån genom att kombinera flera faktorer. Det är helt upp till dig.