Kan en annan person logga in med ett foto eller en video av mig?

Vi har framställt och integrerat teknik för att förhindra vanliga förfalskningsattacker, och fortsätter att lansera nya idéer inom detta område. All biometrisk teknik är dock utsatt för förfalskningsattacker till en viss mån. Vi rekommenderar därför att du höjer säkerhetsnivån genom att använda funktionen Förbättrat ansikte tillsammans med flera andra faktorer.

Om systemet är utrustat med en Intel RealSense-kamera kan förfalskningsattacker förhindras med större matchningsprecision med hjälp av kamerans 3D-egenskaper.