Kan någon annan få åtkomst till min True Key-profil?

True Key-appen använder alltid multifaktorautentisering för att verifiera att det är du. Unika faktorer som dina fingeravtryck, ditt ansikte eller huvudlösenord kombineras med ytterligare kontextbaserade faktorer som dina betrodda enheter.

True Key-appen godkänner till exempel bara ansiktsinloggningar som sker via en av dina betrodda enheter. Detta för att verifiera att det verkligen är du som loggar in på din profil.