Hur säker är True Key-appen? Hur kan jag vara säker på att mina lösenord är skyddade?

Så här skyddar vi dina uppgifter:

• Dina lösenord och plånboksobjekt krypteras på din enhet med AES-256 som är den starkaste krypteringen som finns.
  • Endast du har åtkomst till dina uppgifter. Du verifieras via faktorer som är unika för dig (ansiktsdrag, fingeravtryck, betrodd enhet eller ett huvudlösenord som bara du känner till). Ju fler faktorer du lägger till och använder, desto starkare blir True Key-profilen. Du uppmanas att lägga till minst en faktor (utöver att använda en betrodd enhet) för att öka inloggningssäkerheten.
  • Ingen läsbar lösenords- eller plånboksinformation skickas på webben – inte ens till våra servrar.
  • True Key-appen fungerar bäst med avancerat maskinvarubaserat skydd i Intel-baserade enheter.
  • Vi har vidtagit en mängd åtgärder för att se till ingen får åtkomst till dina uppgifter. Till exempel säkra datacenter med avancerade nätverkssäkerhetssystem, regelbunden säkerhetsövervakning i realtid, säkra kodningsmetoder, säkerhetsgranskningar av tredje part och HSM-skyddat lagringsutrymme.
  • Vi erbjuder dessutom ett flertal säkerhetsfunktioner så att du kan konfigurera True Key-appen efter din egna behov. Skapa starka lösenord med hjälp av vår lösenordsgenerator. Aktivera automatisk låsning. Du kan konfigurera True Key att fråga efter ditt huvudlösenord.

Mer information finns i vårt faktablad om säkerhet.