Hur avinstallerar jag True Key-appen i min Mac ?

Vad är True Key-appen? Läs mer här

True Key-appen som är installerad på datorn visas  både som ett program  i  programmappen  och som ett tillägg i din webbläsare (Chrome och Firefox). Dina lösenord sparas och fylls i automatiskt via tillägget när du besöker dina favoritwebbplatser.

När du avinstallerar appen från datorn enligt anvisningarna nedan, tar du bort både appen och tillägget/tilläggen från datorn.

Så här avinstallerar du True Key-appen från din  Mac:

Kontakta vårt supportteam för att få hjälp om du har problem med den här processen.  Om du vill installera True Key-appen igen klickar du här. Information om hur du kommer igång finns även här.