Kako se brišu podaci za prijavljivanje?

Da biste izbrisali podatke za prijavljivanje, kliknite na ikonu olovke da biste otvorili prozor u kojem možete da uredite podatke. Kada unesete željene izmene, kliknite na dugme „Sačuvaj“ i ove izmene će biti primenjene na svim vašim uređajima. Da biste brzo uklonili podatke za prijavljivanje, kliknite na ikonu kante za smeće. Biće vam zatraženo da potvrdite brisanje.
Prati
Da li vam je pomogao ovaj članak?
0 od 0 smatra da je ovo od pomoći

Niste pronašli ono što ste tražili?

Obratite se podršci