Kako funkcioniše kada postoji više naloga ili korisnika?

Ako koristite deljeni računar, aplikacija True Key će vas prepoznati na osnovu vaših jedinstvenih faktora i prijaviće vas samo na vaš lični profil, odnosno profile. Jednostavno je, kao kada se odjavljujete i ponovo prijavljujete. Ako drugi korisnik želi da pristupi svom profilu, dovoljno je da se odjavite iz aplikacije True Key da bi taj korisnik mogao da se prijavi.
Prati
Da li vam je pomogao ovaj članak?
0 od 0 smatra da je ovo od pomoći

Niste pronašli ono što ste tražili?

Obratite se podršci