Ako funguje funkcie Automatické odhlásenie?

Vďaka funkcii Automatické odhlásenie môžete nastaviť svoj profil tak, aby sa automaticky uzamkol po zvolenom časovom úseku nečinnosti v rámci vášho počítača. Táto funkcia chráni vaše informácie, keď sa vzdialite od svojho počítača (alebo sa môžete manuálne odhlásiť kliknutím na ikonu ZAP/VYP v pravej hornej časti aplikácie.)

Čas automatického odhlásenia si zvoľte v možnosti Predvoľby profilu v aplikácii a myslite na to, že kratšie časy sú bezpečnejšie.

Sledovať
Pomohol Vám tento článok?
0 z 0 to pomohlo

Nenašli ste, čo ste hľadali?

Kontaktovať oddelenie podpory