Ako mám odstrániť prihlásenie?

Ak chcete odstrániť prihlásenie, kliknutím na ikonu ceruzky otvorte obrazovku úprav. Kliknutím na tlačidlo „Uložiť“ potvrďte vykonané zmeny, ktoré sa synchronizujú medzi vašimi zariadeniami. Prihlásenie môžete rýchlo odstrániť kliknutím na ikonu koša. Zobrazí sa výzva na potvrdenie odstránenia.
Sledovať
Pomohol Vám tento článok?
0 z 0 to pomohlo

Nenašli ste, čo ste hľadali?

Kontaktovať oddelenie podpory