Øyeblikkelig pålogging virker ikke på min Android-enhet. Hva kan jeg gjøre?

Gå først til Preferanser og sørg for at Øyeblikkelig pålogging er vippet PÅ. (Ikke konfigurert det ennå? Se hvordan her.)

Gå til Android-innstillinger og sjekk Tilgjengelighet-tjenester hvis den allerede er PÅ. Finn True Key, deaktiver den og reaktiver den igjen

Hvis du har prøvd alt dette og det fortsatt ikke virker på enheten vår, kan du kontakte oss her for å få hjelp.