Hvordan virker Øyeblikkelig pålogging i Android?

Du vil se et lite True Key-ikon øverst i høyre hjørne av skjermen når du lander på siden med et passordfelt. (Du må være pålogget i True Key-appen når du bruker denne funksjonen – men ikonet vil vises i alle støttede nettlesere og apper.)

Tapp på ikonet, og et lite banner vil vises på bunnen av skjermen. Appen fyller automatisk inn brukernavn og passord når du velger pålogging du vil bruke og tapper på den.

Hvis ikke påloggingen allerede er i True Key-profilen din, kan du legge til den ved å tappe på Opprett ny pålogging eller Bruk en pålogging du allerede har lagret. Du vil bli omdirigert til True Key-appen slik at du kan legge til og administrere påloggnger (og bruke dem til Øyeblikkelig pålogging så snart de er lagt til).

Bytt tilbake til det vanlige tastature ved å klikke på tastaturikonet, om nødvendig.