Hvordan bruker jeg øyeblikkelig pålogging på iPhone eller iPad?

Merk: Du må aktivere utvidelsen før du bruker True Key-utvidelsen for å logge på uten å skrive inn Safari og støttede apper. [Finn ut hvordan her.]

Åpne appen du vil logge på, tapp på passordbehandling-ikonet på skjermen og tapp på True Key-ikonet i Del-menyen.

Du vil bli bedt om å verifisere at det er deg for å få tilgang til din True Key-informasjon. Tapp deretter på påloggingen du vil bruke, og så snart brukernavn og passord er fylt inn tapper du på sidens påloggingsknapp for å fortsette.