Hvordan bruker jeg øyeblikkelig pålogging?

Øyeblikkelig pålogging er en av de enkleste tingene du kan gjøre med True Key-appen og virker med påloggingene du allerede har lagret til Launchpad.

Hvis du har gått glipp av det, finner du ut hvordan du legger til passord her.

Her er to måter å bruke den:

• Gå til din Launchpad og klikk på siden du vil ha tilgang til. True Key-appen åpner nettleseren, navigerer til sidens påloggingsside, fyller inn brukernavn og passord automatisk og klikker på påloggingsknappen for deg.
  • Gå direkte til sidens påloggingsside. Dine brukernavn og passord fylles automatisk ut og sendes inn, og så er du inne.