Hvordan legger jeg til True Key til nettleseren?

Slik legger du til True Key-nettleserutvidelse med et par enkle trinn:

1. Klikk på tannhjulsikonet øverst til høyre fra din True Key Launchpad.
  2. Gå til Appinnstillinger og klikk på pilen ved siden av Aktiver nettleserutvidelser
  3. Velg hvilke nettlesere du vil legge til utvidelsen og klikk på Fortsett

Du vil få veiledning gjennom hurtigtrinnene for å fullføre prosessen (de er litt forskjellige for hver nettleser).