Hva gjør Automatisk avlogging?

Med Automatisk avlogging kan du angi profilen din til å automatisk låses etter en valgt period med inaktivitet på datamaskinen. Dette beskytter din informasjon når du går bort fra datamaskinen (eller du kan logge av manuelt ved å klikke på PÅ/AV-ikonet øverst til høyre i appen.)

Velg din tid for Automatisk avlogging i Profilpreferanser i appen, og husk at kortere tider er sikrere.

Følg
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig

Fant du ikke det du lette etter?

Kontakt kundestøtte