Hvordan kan jeg legge til flere faktorer?

Klikk på Min True Key-profil-ikonet fra din Launchpad, og deretter på Legg til-knappen ved siden av faktoren du vil legge til.

For Ansikt, klikk på Legg til og følg de enkle instruksjonene.

For Klarert e-post, klikk på Legg til og besøk e-postinnboksen for å fullføre prosessen.

For 2. enhet, klikk på Legg til'. Du får tilsendt en e-post som du må åpne på din 2. enhet (enheten som du vil koble til profilen din). Følg instruksjonene i e-posten for å fullføre prosessen.