Hvordan aktiverer jeg Øyeblikkelig pålogging for nettleser og appere på min Android-enhet?

Det var bra du spurte. Nedenfor er et par trinn du må følge for å komme i gang med Øyeblikkelig pålogging.

Gå til Preferanser og søk etter Øyeblikkelig pålogging og følg trinnene nedenfor:

Trinn én: Aktiver Tilgjengelighet-tjenester.
Du vil bli bedt om det i appen (og du finner instruksjoner her også). Bare tapp på Ja, kom igjen.

Rull ned til True Key øyeblikkelig pålogging på neste skjermen og tapp på det.

Vipp deretter bryteren i øvre høyre hjørne.
Du blir omdirigert tilbake til appen.

Trinn to (kun for enheter med Android 6 og over): Aktiver Tegn over andre apper
*Dette gjøres for at du skal se et True Key-vindu når du lander på en påloggingsside.

Nå som du er tilbake i True Key-appen, får du se en ny oppfordring om å aktivere Tegn over andre apper. Tapp på Ja, kom igjen.

Rull ned til True Key øyeblikkelig pålogging og tapp på det.

Vipp bryteren for å aktivere og tapp på OK.
Du blir omdirigert tilbake til appen.

Trinn tre: Aktiver True Key-tastaturet
Siste trinn, du er nesten der!

En ny skjerm vises nå som du er tilbake i appen. Tapp på Fullfør konfigurasjon.

Rull ned til True Key øyeblikkelig pålogging og vipp innstillingen.

Tapp på OK etter du har lest meldingen, og du er i gang! Logg på overalt med et tapp – ingen skriving påkrevd.

Prøv det – bare tapp på én av påloggingene dine og åpne den i nettleseren i appen (eller en valgfri nettleser). Du vil få se et True Key-ikon. Tapp på det og du er inne!