Hvordan legger jeg til passord på Mac-en eller PC-en?

Legge til ditt første – eller ditt hundrende! - passord er enkelt.

Her er tre måter å gjøre det på:

• Surf på nettet som du pleier. Hver du gang du kommer til en påloggingsside, skriver du inn brukernavn og passord og logger på. Informasjonen lagres automatisk.
  • Klikk på Legg til ny pålogging i appen. Skriv inn detaljene i hvert felt og klikk på Lagre for å avslutte.
  • Lagrer du passordene i nettleseren eller annen passordbehandler? Du kan enkelt importere disse passordene slik at du all din informasjon lagret på ett sikkert sted. Klikk på tannhjulsikonet i appen, og deretter på Importer. Etter at du har valgt hvor du vil importere fra vil den informasjonen bli importert slik at du kan bruke den umiddelbart.

Du behøver ikke å skrive inn passordene dine igjen så snart de har blitt lagt til. Bare klikk på flisen fra din Launchpad for å logge på et webområde eller besøke webområdet direkte. True Key-appen fyller automatisk ut passordet ditt og logger deg på. Vi klikker til og med på Logg på for deg!

Les mer om å administrere passord og pålogginger her.