Hvordan kan jeg eksportere mine pålogginger, sikre notater og elementer fra legitimasjonslageret?

Logg på True Key Windows eller Mac-appen og klikk på Innstillinger (tannhjulsikon). Deretter klikker du på Appinnstillinger og så Eksporter. Du vil bli bedt om å angi Master-passordet ditt før du eksporterer.

*Påse at du leser advarselsmeldingen – de eksporerte dataene dine er beskyttet av krypteringen som verner infoen i True Key-profilen din. Vi anbefaler at du sletter filen etter at du er ferdig med å bruke den.