Kan en ansatt hos Intel få tilgang til data lagret i kontoen min eller annen sensitiv informasjon?

Nei, med True Key er det bare du som har tilgang til dine konfidensielle opplysninger. Passord- og legitimasjonslagerdata krypteres og dekrypteres på enheten din så du alltid har full kontroll. True Key bruker faktorer som er unike for deg, inkludert ansikt, en klarert enhet eller et master-passord, så du får tilgang til informasjonen din når du har behov for det.